sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Self-discipline, you are going to be mine.

Kerrankin jotain positiivista nimittäin juoksin tunnin ja kuusi minuuttia + kävelin sitten kotiin, kun en pystynyt juoksemaan, koska kengät hiersi ikävästi. Se ei silti saa niitä aamulla/päivällä syömiäni hirveitä kaloripommeja syömättömäksi. Huomenna kuitenkin alkaa ihan uudet kujeet! Uusi viikko alkaa ja enköhän minä saa itseäni niskasta kiinni. Harmi vain, että en pysty juoksemaan tämän päiväisen lenkin takia ARGH vihaan ku kengistä tulee hiertymiä ja sattuu ihan kamalasti. Onneksi on muita konsteja ja toivottavasti aurinko paistaa huomenna niin saan samalla  myös rusketusta siinä.

Kaikesta tästä syömis inhosta riippumatta, minä en siis kuitenkaan halua olla pelkkää luuta ja nahkaa! Haluan olla laiha siten, että rasvaprosenttini on sanottaisiinko olematon ja että minulla kuitenkin olisi lihasta (ei kuitenkaan mitään bodari lihaksia yms. hyi) Onkohan tuo edes mahdollista, en tiedä, mutta ei voi mitään.


Tässä on muutamia kuvia, jotka näyttävät minkälainen haluaisin itse olla. Ihmiset näissä kuvissa eivät välttämättä ole mitenkään lihaksikkaita, mutta ei se haittaa.

Ehdoton suosikkini on tämä eka, joka on minulla myös kuvana blogissani.
Tekisin mitä vain, että vartaloni olisi tuollainen. Kehtaisin pitää bikinejäkin.


Odotan sitä päivää kun itse näytän tältä.




Ahhhh! Jessica Stroup! Oli kyl ihan paras 90210 sarjassa, ihailin aina kuinka laiha se on just tollei kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti