torstai 23. kesäkuuta 2011

Yea!

JES, huomenna perjantai! En jaksa odottaa enää. Tai riippuu oikeestaan tuleeko se I mukaan vai ei, jos tulee ni sit huomisesta vois tullakki ihan kiva päivä. Jos se ei tuu ni voi perse.

Onpas hyvä fiilis ollu tänään. Johtuen siitä, että tänään kävin piristävällä lenkillä. Ah, tuntuupa hyvältä! Eikä mun tee mieli edes noita herkkuja mitä tuolla kaapissa on. Oon ylpee itestäni.

Pitäs tästä mennä vielä ostamaan paristot, että sais ton punnituslaitteen(miks ei tuu sitä sanaa mieleen) hmm..AA! puntarihan se onkin! EI oo mahollista etten muistanu sen nimee...Ehkä en halua muistaa?
No jaa. En ymmärrä miten oon pärjänny noin. 1kk ilman sitä. Veikkaan, että lukemat on aika suuret ku siihen astun, mutta ehkä en kuole(paitsi jos oon taas yli 50kg) se ois kauheeta! Saattaa kyllä olla, että perjantain jälkeen tulee kauheita lukuja, koska sillon tulee otettua jotain muuta kuin vettä. (Kävin taas ostaa lisää siideriä...niiku MIKS?!?!) Noku ne oli alessa! Olenpas viisas. Paitsi siis jos I tulee mukaan ni sitten annan itselleni anteeks, ehkä. No katotaan nyt et miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti